Börzsönyi és cserháti erdei szállások

Börzsönyi és cserháti erdei szállások

A Börzsöny az ország egyik legvadregényesebb, legkülönlegesebb tája. Ahhoz azonban, hogy több napot is eltölthessünk az Ipoly Erdő felfedezésével, elengedhetetlenek a minőségi szálláshelyek. A régió vendégházai a Börzsöny és a Cserhát festői környezetében helyezkednek el, így a csöndes erdei környezet zavartalan kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. A vendégházak között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a prémium szállásoktól az erdei ifjúsági szállókon át egészen a bakancsszállásokig.
A prémium szállások mindegyike néhány éve magas minőségben felújított, a Börzsöny erdeiben megbúvó, de jól megközelíthető szállást takar. A már-már hotelek színvonalát elérő vendégházak mindegyike családias hangulatú, csöndes erdei környezetű szállások, amelyek ideális kikapcsolódást nyújtanak az idelátogató turistáknak.
Kifejezetten csoportoknak, iskolai osztályoknak készültek az erdei ifjúsági szállók. Ezek a szálláshelyeink akár harminc fő befogadására is alkalmasak a Börzsönyben, Naszályban. Az ifjúsági szállókból könnyen elérhetők a túraútvonalak, valamint számos érdekes szolgáltatást kínálnak, amelyek alkalmasak az erdő értő megismerésére is.
Aki azonban csak a túrázás, és a hamisítatlan erdei környezet miatt érkezik a Börzsönybe, azoknak az úgynevezett bakancsszállások a megfelelő választás. Habár alacsonyabb komfortfokozattal rendelkeznek, mégis rendezett körülmények között, európai színvonalon várják a szálláskeresőket. Elhelyezkedésükből és a kapcsolódó programokból fakadóan igazi kaland egy bátor, természet-szerető, "bakancsos" turista számára.
További információk: www.erdeihazak.hu